Tuotteet hakusanalla kuumia teräspaloja (18)

Perunat

Perunat

Vihannekset, joita tuotetaan Hauts-de-Francessa Luomuperunat HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Sipulipannukakut

Sipulipannukakut

Pakastetuotteet esipaistettu, 82g Ainesosat: Vehnäjauho, kasviöljyt ja -rasvat kovettamattomat (kestävä palmuöljy, rypsiöljy), vesi, munat, sipuli USA 8%, tärkkelys, vähärasvainen maitojauhe, juusto, soijajauho, makuaineet (E621), suola, sitojat (E466), sokeri, hiiva, mausteet. Chüechli suoraan pakastimesta pellille. Laita kylmään uuniin. Paista: 200°C, noin 25 minuuttia. Säilytyslämpötila: min.-18°C, sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen. Allergiatieto: Sisältää gluteenia, maitoa, munia, soijaa.
Fantasia

Fantasia

Fantasia
Kampasimpukat

Kampasimpukat

Leveys 6,5 cm Korkeus 19,5 cm 130 g 4 kpl setti Musta 2504N Valkoinen 2504B Maito 2504L
Orangettes

Orangettes

Sokeroinut appelsiininkuori, joka on päällystetty 70 % tummalla suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet. Nettopaino (G): 100
Venytetyt Osat

Venytetyt Osat

Olemme erikoistuneet muovattuihin osiin, joiden paino vaihtelee 0,05 kg:sta 150,00 kg:aan. Sekä pienet sarjat että suuret erät voidaan tuottaa taloudellisesti kanssamme.
Puhaltimet

Puhaltimet

Poimutettu letku päällystetystä teknisestä kankaasta, jossa on ommeltu kuparilanka
Rentouttava

Rentouttava

Calzificio Zetan sitoutuminen... Lanka, joka yhdistää kauneuden ja hyvinvoinnin Ohjaava ajatus Tämä sukkien ja legginsien linja on luotu erityisesti hieromaan ja poistamaan jalkojen raskautta unohtamatta kuitenkaan eleganssin toiveita, yhdistäen näin terapeuttisen toiminnan asteittain kohoavaan puristukseen muotitarpeisiin. Terapeuttinen toiminta Wellness-sukat ja -legginsit vaikuttavat jatkuvalla mikromassointitoiminnallaan myönteisesti kaikkiin verisuonisairauksiin liittyviin ongelmiin, edistäen verenkiertoa kudoksissa ja ehkäisten valitun erityisen puristuksen avulla taipumusta suonikohjujen ja selluliitin muodostumiseen. Asteittain vähenevä ja jatkuva puristus, joka nilkasta laskee polveen ja vähitellen reiteen, antaa sukalle väsyttämättömiä ominaisuuksia, mikä tekee siitä optimaalisen ratkaisun väsymyksen, turvotuksen ja raskausasteen lievittämiseen.
Ruokaturvallinen

Ruokaturvallinen

Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
cips - cips

cips - cips

tuoreita sipsejä
Temperointi

Temperointi

Mitat - Minimimitta - Muoto, jonka diagonaali on vähintään 300 mm, 270 x 50. Muodon diagonaali ei saa olla alle 270 mm. Maksimimitta - 3000 x 1700, 6000 x 2800. Paksuus - 3 mm, 4 – 19 mm. Huomautukset - Lasi, joka on suunniteltu lämpökäsittelyyn, on käsiteltävä reunoilta. Tylppäys on riittävä käsittely. APERTE:n lämpökäsitelty lasi täyttää BS EN 12150 -standardin vaatimukset.
Tupakan maku

Tupakan maku

Kaksi Omena Aromia, Kaksoisomena Aromi, Cappuccino Aromi
Kenkäperunat

Kenkäperunat

Kokeile ohuiksi leikattuja ranskalaisia perunoita, kuivia ja rapeita, täynnä aitojen ranskalaisten perunoiden intensiivistä makua.
Artisokka

Artisokka

Olipa kyseessä pohjat tai neljännekset, Frosty Foods tarjoaa korkealaatuisia standardeja kaikille käsitellyille artisokille, jotka on mukautettu kuluttajien mieltymyksiin. Säilytä pakastettuna alle -18° C Pakkaustyypit 400 gr 10 kiloa 2,5 kiloa 10 kiloa Tyypit Pohjat Neljännekset
perunat

perunat

perunat
Paahdetut perunat

Paahdetut perunat

Vihannekset, joita tuotetaan Hauts-de-Francessa Luomuperunat HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Orangettes

Orangettes

Tummalla suklaalla päällystetty Tumma 308 Tumma pussi 100g 308 S1 CC
Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.