Sokeroinut appelsiininkuori, joka on päällystetty 70 % tummalla suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Olemme erikoistuneet muovattuihin osiin, joiden paino vaihtelee 0,05 kg:sta 150,00 kg:aan. Sekä pienet sarjat että suuret erät voidaan tuottaa taloudellisesti kanssamme.
Calzificio Zetan sitoutuminen... Lanka, joka yhdistää kauneuden ja hyvinvoinnin
Ohjaava ajatus
Tämä sukkien ja legginsien linja on luotu erityisesti hieromaan ja poistamaan jalkojen raskautta unohtamatta kuitenkaan eleganssin toiveita, yhdistäen näin terapeuttisen toiminnan asteittain kohoavaan puristukseen muotitarpeisiin.
Terapeuttinen toiminta
Wellness-sukat ja -legginsit vaikuttavat jatkuvalla mikromassointitoiminnallaan myönteisesti kaikkiin verisuonisairauksiin liittyviin ongelmiin, edistäen verenkiertoa kudoksissa ja ehkäisten valitun erityisen puristuksen avulla taipumusta suonikohjujen ja selluliitin muodostumiseen. Asteittain vähenevä ja jatkuva puristus, joka nilkasta laskee polveen ja vähitellen reiteen, antaa sukalle väsyttämättömiä ominaisuuksia, mikä tekee siitä optimaalisen ratkaisun väsymyksen, turvotuksen ja raskausasteen lievittämiseen.
Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Mitat - Minimimitta - Muoto, jonka diagonaali on vähintään 300 mm, 270 x 50. Muodon diagonaali ei saa olla alle 270 mm. Maksimimitta - 3000 x 1700, 6000 x 2800. Paksuus - 3 mm, 4 – 19 mm. Huomautukset - Lasi, joka on suunniteltu lämpökäsittelyyn, on käsiteltävä reunoilta. Tylppäys on riittävä käsittely. APERTE:n lämpökäsitelty lasi täyttää BS EN 12150 -standardin vaatimukset.
Olipa kyseessä pohjat tai neljännekset, Frosty Foods tarjoaa korkealaatuisia standardeja kaikille käsitellyille artisokille, jotka on mukautettu kuluttajien mieltymyksiin.
Säilytä pakastettuna alle -18° C
Pakkaustyypit
400
gr
10
kiloa
2,5
kiloa
10
kiloa
Tyypit
Pohjat
Neljännekset
Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.